Gizlilik siyasəti

1. Ответственная организация

Организация, ответственная за обработку персональных данных, в том числе их сбор и использование, согласно действующему законодательству, в том числе, Федеральному закону о защите данных (BDSG):

ООО Байерсдорф, 119049, Российская Федерация, г. Москва, ул. Шаболовка, д. 10, корп.2, Тел.: (495) 258–40-22; 
Beiersdorf AG, Unnastraße 48, D-20245 Hamburg, Telephone:  +49 (0) 40 4909 7575, E-mail: nivea@beiersdorf.com
Цель данного заявления  состоит в том, чтобы проинформировать вас об обработке, в том числе сборе и использовании (далее по тексту — «использование») персональных  данных. Вы можете узнать здесь, как с учетом настоящих положений заявить о желании прекратить использование Байерсдорф ваших персональных  данных.

 

2. Şəxsi Məlumatlarin Toplanilmasi Və Istifadəsi

Şəxsi məlumatlar sizi təyin edən məlumatdır, məsələn, adınız, e-poçt və ya poçt ünvanı. Beiersdorf sizin şəxsi məlumatlarınız toplamır; siz özünüz bu məlumatları aşkar şəkildə təqdim etdiyiniz (məsələn, xəbər göndərişinə abunə olduqda, sorğuda, müsabiqədə və ya lotereyada iştirak etdikdə, nümunə və ya broşür sifariş etdikdə, yaxud məlumat üçün sorğu göndərdikdə) və onun istifadə olunmasına razılıq verdiyiniz hallar istisna təşkil edir.
Biz sizin məlumatlarınızı yalnız sizin razılığınıza əsasən və hər bir ayrıca vəziyyət üçün tələb olunan dərəcədə (məzmun və vaxtı nəzərə almaqla) saxlayır, istifadə edir və ötürürük, misal üçün, suallarınıza və ya əndişələrinizə cavab vermək, istəklərinizi yerinə yetirmək və ya müsabiqə ya lotereyanın nəticələri haqda məlumatlandırmaq üçün.  
Bunun etmək üçün Beiersdorf-da sizin şəxsi məlumatlarınızı işlənmə üçün Beiersdorf beynəlxalq qrupunun digər şirkətlərinə və ya xarici xidmət tədarükçülərinə ötürmək problemi ortaya çıxa bilər. Xidmət tədarükçülərinə, məsələn, məhsulların çatdırılması, reklam materiallarının paylanması və ya müsabiqələrlə bağlı məsələlər tapşırıla bilər. Beiersdorf tələb edir ki, bu üçüncü şəxslər şəxsi məlumatların bizim təlimatlar əsasında və məlumatların qorunması üzrə bu göstərişlərə müvafiq olaraq işlənməsinə öz razılıqlarını versinlər. 
Şizin şəxsi məumatlarınızın istənilən digər formada ötürülməsi, məsələn, bizim saytımızdan üçüncü tərəfin sosial şəbəkəsinin saytına və ya Facebook, yaxud Twitter kimi veb-portallara keçərək sistemə daxil olmaq məqsədilə məlumat paylaşımı üçün sizin öncədən aydın şəkildə bildirilmiş razılığınız tələb olunur. Beiersdorf sizin fərdi məlumatlarınızı üçüncü tərəfə satmayacağı və ötürməyəcəyinə zəmanət verir. Lakin mütləq hüquqi gücə malik dövlət orqanlarının tələbi ilə və ya qanunvericiliyə əsasən sizin haqqınızda məlumatı açmağı bizdən tələb etsələr, biz bunu etməyə məcbur qalacayıq.
 

a. NIVEA istifadəçisinin akkauntu bazasında istifadəçi profilinin yaradılması

«Я соглашаюсь с тем, что для сбора личной информации создается пользовательский профиль. Я прочитал(а) условия Политики конфиденциальности. Это согласие может быть отозвано в любое время.»*

    *Пример согласия
 

Siz yuxarıda göstərilən ərizə nümunəsi köməyilə istifadəçi profilinin yaradılmasına razılığınızı verdiyinizdə, biz sizin məlumatlarınızı aşağıdakı üsullarla istifadə edəcəyik:
    NIVEA-nın qeydiyyatdan keçmiş müştərisi olaraq, siz bizim internet-mağazamızda daha sürətli və rahat şəkildə sifarişlər etmək imkanına maliksiniz. Bundan başqa, siz qeydiyyatdan keçdikdən sonra biz sizin üçün istifadəçi profili yaradacayıq və burada bizim veb-saytımızda etdiyiniz bütün keçmiş və gələcək hərəkətləriniz əks olunacaq (prizlərin oynanılmasında iştirak, NIVEA xəbər göndərişinə abunəçilik, internet-mağazadan sifarişlər, bildirilmiş reytinqlər və s.). Sizin fərdiləşdirilmiş profiliniz xidmət və məhsullarımız haqda məhz sizə maraqlı olan məlumatların çatdırılmasında bizə vasitəçi olur. Siz hər zaman öz istifadəçi profilinizin element və məzmunu ilə tanış ola bilərsiniz.Qeydiyyatdan keçmiş istifadəçi olaraq, siz, həmçinin, məhsullarımıza reytinq bildirə bilərsiniz. Bu halda, biz sizin adınızı və bildirdiyiniz reytinqi göstərəcəyik.

    Sizin akkauntunuzda saxlanılan məlumatları reklam məqsədilə istifadə etmək istəyi yarandıqda, biz bütün hallarda sizdən əlavə razılıq istəyəcəyik (NIVEA xəbər göndərişi və ya NIVEA FOR ME  abunəçiliyi vasitəsilə, aşağıya baxın).

    Əgər artıq NIVEA istifadəçi akkauntuna sahib olmaq istəmirsinizsə, siz istədiyiniz vaxt onu silə bilərsiniz. Bunun üçün, zəhmət olmasa, istifadəçi akkauntunuza daxil olun və qeydiyyatın ləğvi prosesini yerinə yetirin, yaxud istifadəçi akkauntunun dəstəklənməsinə verdiyiniz razılığı (imtina haqda bildiriş) e-poçt vasitəsilə geri çağırın.

 

 b. NIVEA xəbər göndərişi

 
«Да, я хочуполучать новостную рассылку NIVEA. Я прочитал(а) условия Политики конфиденциальности. Это согласие может быть отозвано в любое время.»*

    *Пример согласия

 

NIVEA xəbər göndərişi xəbərlər, təkliflər və NIVEA, yaxud Beiersdorf şirkətinin digər brendləri (məsələn, Labello, 8x4) və Beiersdorf Hautpflege GmbH (bundan sonra — "NIVEA Haus") şirkətinin digər brendləri haqda əlavə məlumatlardan ibarətdir. NIVEA xəbər göndərişində siz məhsul və xidmətlərimiz haqda fərdiləşdirilmiş reklam təklifləri, eləcə də müəyyən kampaniyalarda (məsələn, priz oynanılması və ya məhsul sınaqları) iştirak təklifləri alacaqsınız.

NIVEA xəbər göndərişini almaq üçün qeydiyyatdan keçərək siz fərdi xəbər, təklif toplusunu və NIVEA xəbər məktubu üçün digər məlumatların tərtib olunması və sizə çatdırılması ilə bağlı razılığınızı təsdiq etmiş olursunuz. Biz alış-veriş zamanı davranış modellərinizi və veb-saytlarımızda kliklərinizi dəyərləndiririk ki, sizin tələb və maraqlarınıza tam uyğun olan xəbər məktubunu tərtib edək. Sizin məlumatlraınız, həmçinin, bazarın araşdırılması və reklam məqsədləri ilə saxlanılır və istifadə olunur. Bu məqsədlə biz sizinlə yalnız e-poçt vasitəsilə əlaqə quracağıq. Nəhayət, biz, həmçinin, sizin məlumatlraınızı təhlil və veb-saytlarımızın daha effektiv işləməsi üçün istifadə edəcəyik.

Əgər siz daha NIVEA xəbər göndərişini almaq istəmirsinizsə, siz istənilən zaman onu almaqdan imtina edə və ona abunənizi ləğv edə bilərsiniz. Bunu etmək üçün, zəhmət olmasa,  hər bir xəbər məktubunda qeyd olunan keçidə daxil olun. Bundan sonra siz göndərişdən imtina prosesindən keçəcəksiniz, yaxud siz e-poçt vasitəsilə bizə xəbər göndərişini almaqla bağlı razılığınızdan imtinanızı (imtina haqda bildiriş) yollaya bilərsiniz.

 

 

3. Məlumatlarınızı saxlanma müddəti

Təqdim etdiyiniz məlumatlar onları bizə ötürüdüyünüz müvafiq məqsədlərin yerinə yetirilməsi üçün tələb olunan müddətdə və ya qanunvericilik müddəalarına əsasən tələb olunan müddətdə saxlanılacaq.

Əgər siz şəxsi məlumatlarınızın reklam məqsədləri ilə istifadəsinə aşkar razılığınızı verdinizsə (NIVEA xəbər göndərişinə abunə olaraq), biz bu məlumatları siz razılığınızı yox edənədək qeyd olunmuş məqsədlə istifadə edəcəyik. Siz verdiyiniz razılığı gələcəkdəki müvafiq nəticələri nəzərə almaqla istənilən zaman yox edə bilərsiniz.
 

4. Məhdudlaşdırılmış məlumat paylaşımı

Sorğunuz üzərində çalışarkən Beiersdorf-da sizin şəxsi məlumatlraınızı Beiersdorf qrupundakı affilyasiya almış digər şirkətlərə və ya yalnız bizim adımızdan hərəkət edən xarici xidmət tədarükçüsünə в т.ч. в соответствующие европейские страны за пределами ЕС ötürmək vacibliyi yarana bilər. Beləcə, xidmət tədarükçülərinə, məsələn, məhsul nümunələrinin çatdırılması, reklam materiallarınn yayılması, müsabiqələrin keçirilməsi ilə bağlı məsələlər tapşırıla bilər. Beiersdorf öz qrupuna daxil olan bütün affilyasiya əldə etmiş şirkətlərindən və xarici xidmət tədarükçülərindən sizin şəxsi məlumatlraınızı bizim göstərişlərə və məlumatların gizliliyi haqda bu bildirişə, həmçinin məlumatların işlənməsi qaydası üzrə qanunvericilik müddəalarına riayət etməklə saxlamağı tələb edir.

5. Veb-saytımıza daxil olan/kuki fayllarını istifadə edən zaman avtomatik olaraq yaddaşda saxlanılan məlumat

На нашем сайте используются файлы куки. Куки — это небольшие фрагменты данных, сохраняемые вашим браузером на жестком диске вашего компьютера.

  1. a. KUKİ FAYLLARI
  2. Saytımızdan istifadəni daha yaxşı etmək üçün biz kuki fayllarından istifadə edirik. Kuki — veb-saytımızdan istifadə üçün brauzerinizin komyüterin sərt diksində saxladığı kiçik məlumat fraqmentləridir. Kuki faylları ilə işləməyimizin məqsədi veb-saytımızın necə istifadə olunduğunu daha yaxşı anlamağımız və naviqasiyanın yaxşılaşdırılmasıdır. Məsələn, kukilər imkan verir ki, biz veb-saytımızın müəyyən səhifəsinin baxılıb baxılmadığını təyin edək. Həmçinin, kukilər saytımıza ilk dəfə, yaxud artıq daha öncə daxil olduğunuz haqda məlumat verə bilər. Saxladığımız kuki fayllarının tərkibində heç bir şəxsi məlumat yoxdur və heç bir digər üsulla şəxsiyyəti təyin edici məlumatları toplamırlar. Əgər siz kuki fayllarını almaq istəmirsinizsə, zəhmət olmasa, internet-brauzerinizi elə qurun ki, bütün kuki faylları kompyüterinizin sərt diskindən silinsin, kuki faylları bloklansın və ya kuki-faylların yaddaşıda saxlanılmasında öncə siz xəbərdarlıq alasınız.

    Qeydiyyatdan keçmiş istifadəçi olaraq, siz veb-saytımıza öz qeydiyyat məlumatlarınızla daxil ola bilərsiniz. Bunun üçün də biz kuki fayllardan istifadə edirik. Məqsəd: siz saytımıza ardıcıl 28 gün ərzində daxil olursunuzsa, sizi qeydiyyata alınmış müştəri kimi təyin etmək və sizi saytda avtorizə edilmiş olaraq saxlamaq.

     

  3. Файлы куки интернет-рекламы, основанной на предпочтениях пользователя

  4. Мы отставляем за собой право также использовать информацию, которую мы получили посредством файлов куки в результате анализа пользовательского поведения посетителей нашего веб-сайта, чтобы показывать вам определенную рекламу о нашей продукции на наших веб-сайтах. Мы считаем, что вам как пользователю будет это полезно, поскольку мы показываем рекламу или другой контент, которые, как мы предполагаем, будут соответствовать вашим интересам, а значит, вы не будете получать случайную рекламу или материалы, которые не представляют для вас интереса.

    Наша компания добровольно соблюдает правила саморегулируемой организации - Совет Германии по защите данных в области интернет-рекламы (DDOW). Вы можете найти саморегулируемый код, применяемый к нам, а также более подробную информацию здесь: www.meine-cookies.org/ddow.html.

  5. Как предотвратить сохранение файлов куки на вашем жестком диске и/или удалить их

  6. Вы можете настроить свой браузер таким образом, чтобы файлы куки не сохранялись на вашем жестком диске и/или вы каждый раз получали вопрос о том, хотите ли вы включить файлы куки. Вы также можете в любое время удалить файлы куки, которые были установлены на ваш жесткий диск. Более детальную информацию о том, как это сделать, вы можете найти в руководстве пользователя вашего браузера. По этой ссылке вы найдете объяснение в форме текста и картинок для браузеров Firefox, Microsoft Internet Explorer и Google Chrome: http://www.meine-cookies.org/cookies_verwalten/index.html. Если вы запретите сохранение файлов куки, это может привести к функциональным ограничениям использования нашего сайта.

  7. İstifadə etdiyimiz kuki faylları


  8.  (1) Google Analytics

    Bu veb-sayt Google Analytics, və şəbəkənin təhlili üzrə Google Inc. (Google) xidmətindən istifadə edir. Google Analytics kuki fayllarının xüsusi formasından istifadə edir — kompyüterinizdə saxlanılan və veb-saytdan istifadənizi təhlil etməyə imkan verən mətn faylıdır. Bu veb-saytdan istifadəniz haqda kuki fayl tərəfindən toplanan məlumat ümumi qaydaya görə, Google şirkətinin ABŞ-dakı serverinə göndərilir və orada saxlanılır. Diqqət yetirməyinizi istərdi ki, Google Analytics bu veb-saytda, həmçinin, “gat._anonymizeIp();” kodunu qoşur ki, IP-ünvanların anonim yazılmasını (IP maskirovkası adlanan) təmin etsin. Bu vevb-saytda IP-ünvanların anonimləşməsi nəticəsində Google AŞ və Avropa İqtisadi Birliyi iştirakçıları tərəfləri ərazisi çərçivəsində sizin IP-ünvanızı qısaldır. Yalnız istisan hallarda Google-un ABŞ-dakı serverinə tam ünvan ötürülür və orada qısaldırılır.
    Google bu məlumatları bizim adımızdan istifadə edərək bu veb-saytdan istifadənizi təhlil edir, veb-saytdakı aktivliyiniz haqda hesbat hazırlayır, veb-saytın operatruna veb-sayt və internetdən istifadəyə dair əlavə xidmətlər təmin edir. Brauzeriniz tərəfindən Google Analytics-ə ötürülən IP-ünvan Google-un digər məlumatları ilə birləşmir. Siz öz brauzerinizdə müvafiq ayarları quraraq kuki faylların saxlanılmasına imkan verməyə bilərsiniz, yuxarıda baxın (5-ci bölmə). Bundan başqa, siz Google-a kuki faylları ilə toplanılan veb-saytdan istifadənizə (həmçinin, IP-ünvan) dair məlumatları yazmağa və işləməyə qadağan etmək üçün siz https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en linkindən plagini yükləyib öz brauzerinizə qoşmalısınız.  Məlumatların istifadəsi və qorunması şərtləri haqda daha ətraflı burada öyrənə bilərsiniz:  http://www.google.com/analytics/terms/us.html, http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html?hl=en və ya http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/


    (2) Google AdWords


    Bu veb-sayt Google AdWords, Google analitik xidmət,  və Google AdWords-un bir hissəsi olan konversiyanın izlənməsindən istifadə edir. Bu, aşağıdakı üsulla işləyir: siz Google tərəfindən göstərilən reklam elanına basdıqda Google AdWords konversiyanı izləmək üçün kuki fayllarını ("konversiya kuki faylı") kompyüterinizin sərt diskində saxlayır. Bu cür kuki faylları 30 gündən sonra gücünü itirir və sizin şəxsiyyətinizi tanımağa imkan vermir.Əgər siz veb-saytımızda müəyyən səhifələrə daxil olursunuzsa, biz və Google sizin elana basaraq bu səhifəyə yönəldildiyinizi öyrənə bilər. 

    Konversiya kuki faylları vasitəsilə toplanmış məlumatlar Adwords müştəriləri üçün statistikanın yığılması üçün xidmət edir. Bu statistik məlumatlar sayəsində biz Google-un reklam elanana basaraq konversiya izlənməsi teqli səhifəyə keçən iştirakçıların sayını öyrənirik.
     

    (3) Google DoubleClick

    Veb-saytımızda Google DoubleClick funksiyasından istifadə etməyimizin məqsədi veb-saytların istifadəsini dəyərləndirmək və bizim üçün, Google şirkəti və DoubleClick ilə əməkdaşlıq edən digər reklam verənlər üçün maraqlarınıza uyğun olan reklamı sizə göstərmək imkanını mümkün edir. Bunun üçün kompyüterinizin sərt diskinə kuki faylları yazılır. Bu kuki faylların köməyilə sizin brauzerinizə anonim tanınma nömrəsi məxsus edilir və brauzerinizdı göstərilən və dəyərləndirilən reklam haqda məlumatlar toplanır. Veb-saytlardan istifadənizlə bağlı kuki fayllar tərəfindən toplanmış məlumatlar adətən Google-un ABŞ-dakı serverinə ötürülür və orada saxlanılır. Toplanmış məlumatlar əsasında sizin brauzerinizə maraqlar üzrə müəyyən kateqoriyalar təyin edilir. Bu kateqoriyalar maraqlara uyğun reklamın əks olunması üçün istifadə olunur.
    Brauzerinizin ayarlarının dəyişdilməsindən savayı, siz brauzerin plagini sayəsində DoubleClick kukilərini həmişəlik deaktiv edə bilərsiniz. Plaginlə sizin deaktivasiya üzrə ayarlarınız brauzerdə qalır, hətta bütün kuki fayllarını silsəniz də. Həmişəlik deaktivasiya üçün brauzer plaginini buradan əldən etmək olar.

    Veb-saytımızdan istifadə edərkən, siz DoubleClick kukilərinin kompyüterinizdə saxlanmağı və məlumatların yuxarıda göstərilmiş üsulla toplanması, saxlanılması və yuxarıda qeyd olunmuş məqsədlə istifadəsinə razılıq vermiş olursunuz. Həmçinin, siz məlumatlarınızın kuki fayllarda saxlanılması və brauzerin sessiyası bitdikdə (məsələn, siz veb-saytlara yenidən daxil olduqda) yenidən yararlı olacaqlarına da razılığınızı verirsiniz. Siz bu razılıqdan istənilən zaman, müvafiq nəticələri nəzərə alaraq, DoubleClick kukilərini silib, onları həmişəlik deaktivasiya edərək imtina edə bilərsiniz.

    (4) Optimizely

    Чтобы предлагать идеальную картинку и функционал, наши предложения базируются на тестах A/B и многовариантном анализе, которые реализуются сервисом веб-анализа Optimizely компании Optimizely Inc. Этот сервис используем файлы куки, чтобы идентифицировать браузер посетителя и проанализировать использование данного веб-сайта. Более подробную информацию о том, как Optimizely обрабатывает ваши данные, вы можете найти здесь. Вы можете деактивировать отслеживание Optimizely, следуя инструкциям на странице http://www.optimizely.com/opt_out, или пройдя по этой ссылке: http://www.nivea.de/?optimizely_opt_out=true. Если вы захотите впоследствии повторно активировать функцию анализа Optimizely, пожалуйста, пройдите по этой ссылке: http://www.nivea.de/?optimizely_opt_out=false.

    (5) Bunchbox

    Чтобы предлагать идеальную картинку и функционал, развитие наших предложений базируется на тестах A/B и многовариантном анализе, которые, в определенных обстоятельствах, реализуются с использованием инструмента по оптимизации сайта Bunchbox. Этот сервис использует файлы куки, чтобы идентифицировать браузер пользователя и оптимизировать использование нашего веб-сайта. Вы можете деактивировать отслеживание Bunchbox в любое время, перейдя по ссылке: http://www.nivea.de/?_bb_optout=1. Если вы захотите впоследствии повторно активировать отслеживание Bunchbox, пожалуйста, пройдите по этой ссылке: http://www.nivea.de/?_bb_optout=0.

7. Sosial plaginlər/Shariff vasitəsilə inteqrasiya

Sosial şəbəkələrin sosial plaginləri ("plaginlər")veb-saytlarımızda istifadə olunur, xüsusilə "Paylaş" və ya "Dostlarınla paylaş", hansılar ki, facebook.com veb-saytı Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA şirkətinin idarəçiliyi altında olan Facebook tərəfindən təqdim edilir. Facebook Ireland Limited şirkəti (ünvan: Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, Dublin 2, Ireland) facebook.de alman saytına görə məsuliyyət daşıyır. Bu plaginlər adətən Facebook loqotipi ilə işarələnir. Facebook-dan başqa biz aşağıdakı plaginlərində istifadə edirik: Google+ (Provayder: Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA), Twitter (Provayder: Twitter, Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103) və Pinterest (Provayder: Pinterest Inc., 808 Brannan Street San Francisco, CA 94103, USA).
 
По соображениям, связанным с конфиденциальностью данных, мы намеренно решили отказаться от прямого использования плагинов социальных сетей на наших веб-сайтах. Вместо этого мы используем решение Shariff. С помощью Shariff мы можем сами определять, передаются ли данные оператору соответствующих социальных сетей и когда именно. Поэтому никакие данные не передаются автоматически в такие социальные сети, как Facebook, Google+, Twitter или Pinterest, когда вы заходите на наш веб-сайт. Только если вы сами  кликните на соответствующую кнопку, ваш веб-браузер установит соединение с соответствующими серверами социальных сетей. Таким образом, путем нажатия на соответствующую кнопку (например, «Передать», «Поделиться» или «Поделиться с друзьями») вы соглашаетесь, что ваш веб-браузер установит связь с соответствующими серверами социальных сетей и передаст пользовательские данные оператору социальной сети.

В данном случае у нас нет возможности влиять на природу и количество данных, собираемых сетями. Для получения более подробной информации касательно цели и объема сбора и последующей обработки данных соответствующими социальными сетями, а также касательно ваших прав и настроек для защиты неприкосновенности вашей личной жизни в этой связи, пожалуйста, обратитесь к политикам конфиденциальности соответствующих социальных сетей, например, для Facebook — на страницах http://www.facebook.com/about/privacy/ и http://www.facebook.com/help/?faq=186325668085084. Более подробную информацию о использовании данных сетями Google+ или Twitter можно найти на http://www.google.de/intl/de/policies/privacy/ или http://twitter.com/privacy, а Pinterest — на http://about.pinterest.com/privacy/.

 

8. Sosial şəbəkələr vasitəsilə giriş

İstifadəçilərin qeydiyyatə və ya NIVEA istifadəçi akkauntuna daxil olduqda siz, həmçinin autentifikasiya edə və bundan sonra qeydiyyatdan keçə və ya sayta daxil olmaq üçün aşağıdakı sosial şəbəkələrdəki mövcud profillərdən istifadə edə bilərsiniz: Facebook, Twitter или Google+.

Bu məqsədlə siz qeydiyyat səhifəsi və ya sayta giriş səhifəsində, saytımız tərəfindən dəstəklənən sosial şəbəkə provayderlərinin müvafiq simvollarını tapa bilərsiniz. Provayderlə bağlantı qurmazdan öncə siz aşağıda təsvir olunan proses və məlumatların ötürülməsinə razılıq verdiyinizi təsdiqləməlisiniz:
Siz müvafiq simvola basdıqda yeni pəncərə (tətbiq) açılır və burada siz sosial şəbəkəyə giriş etdiyiniz məlumatlarınızın köməyilə sistemə daxil olmalısınız. Uğurlu girişdən sonra sosial şəbəkə qeydiyyat və sayta giriş prosesi çərçivəsində autentifikasiya üçün bizə hansı məlumatların (ad və e-poçt) ötürüldüyü haqda xəbər verir. Əgər siz sözügedən məlumatların ötürülməsinə razılığınızı verirsinizsə, saytımızda qeydiyyat zamanı doldurulma üçün mütləq olan xanalar ötürülmüş məlumatlarla doldurulur. Qeydiyyat və ya sayta giriş üçün bizə aşağıdakı məlumatlar lazımdır: (a) adınız və (b) elektron poçt ünvanınız.

Yalnız siz ötürülmüş və və lazımi məlumatların istifadəsinə razılığınızı verdikdən sonra sizin məlumatlar saxlanılacaq və 2-ci bənddə qeyd olunmuş məqsədlərlə istifadə olunacaq. NIVEA istifadəçi akkauntunun şirkətimizlə qurulması və müvafiq sosial şəbəkədəki akkauntunuz arasında autentifikasiya prosesi vasitəsilə heç bir əlaqəsi yoxdur.

Qeydiyyat və sayta giriş üçün autentifikasiya prosesinin keçirilməsi imkanını təmin etmək məqsədilə sizin IP-ünvanınız müvafiq sosial şəbəkə provayderinə ötürülür. Müvafiq sosial şəbəkə provayderinin məlumatlarının toplanması və sonrakı işlənməsinin məqsəd və həcminə bizim heç bir təsirimiz yoxdur. Bu haqda daha ətraflı məlumat əldə etmək üçün, zəhmət olmasa, müvafiq provayderin məlumatların gizliliyi siyasəti ilə tanış olun.

Facebook şirkətinin məlumatların gizliliyi siyasəti — https://www.facebook.com/about/privacy//
Google+ şirkətinin məlumatların gizliliyi siyasəti — http://www.google.com/policies/privacy/
Twitter şirkətinin məlumatların gizliliyi siyasəti — https://twitter.com/privacy?lang=de

9. Контакты, запрос информации, отзыв, блокировка, удаление

В любое время бесплатно в целях будущего использования ваших персональных  данных вы можете инициировать  частичное или полное удаление данных, их блокировку, исправление, а также запросить информацию об обработке ваших персональных данных, хранимых нами. Нет необходимости придерживаться какой-то определенной формы. Вы можете, например, написать нам на адрес электронной почты nivea@beiersdorf.com или воспользоваться нашей контактной формой на веб-сайте.

10. Безопасность данных

Мы приняли технические и организационные меры для защиты ваших данных от потери, изменения или доступа со стороны третьих лиц. Процедуры по обеспечению безопасности регулярно обновляются, чтобы соответствовать технологическому прогрессу.

11. Обновления и поправки

Мы вправе изменить или обновить части согласия на обработку персональных данных без вашего предварительного уведомления. Пожалуйста, всегда проверяйте форму согласия на обработку персональных данных перед использованием нашего веб-сайта, чтобы быть в курсе его последней редакции в случае принятия каких-либо обновлений или поправок. Последняя редакция согласия на обработку персональных данных: октябрь 2015 года.